Tekstiilipaino ja paitapaino Oulussa

Monipuolinen valikoima työ- ja vapaa-ajan asusteita sekä tekstiilejä painatuksella
yrityksille, yksityisille, yhtyeille, yhdistyksille ja harrasteseuroille.

T-paidat, pikeepaidat,  takit, liivit, housut, kauluspaidat

Hupparit, vetoketjuhupparit, colleget, softshell, Team Sport -urheilumallisto, pelipaidat ja muut asusteet sekä tekstiilit omalla tekstillä tai kuvalla painettuna.

Työvaatteet, päähineet, lippikset ja laukut

Logon painatukset työvaatteisiin sekä huomiovaatteisiin, liiveihin ja laukkuihin. Päähineet, lippikset ja pipot yrityksen logolla tai kuvalla painettuna.

 

Tutustu tekstiilikuvastoihin

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme, joista näet myös tuotevalikoiman ilman painatusta.
Kuvastot avautuvat uuteen ikkunaan ja ovat selattavissa selaimellasi.
Kysyessäsi tarjousta painattamiseen mainitsethan haluamasi tuotemerkin ja tuotenumeron.

Yleiskuvasto

Tähän yleiskuvastoon olemme poimineet laajasta valikoimastamme myydyimmät artikkelimme sekä kauden kovimmat uutuudet. Kuvastosta löydät lisäksi suositut liikelahjat, messutuotteet sekä elektroniikan. Kuvastossa esittelemme osan tuotteista. Kuvasto on jaksotettu eri tuotesegmentteihin, jotta teidän olisi helpompi löytää sopivat tuotteet tarpeisiinne.

SOL'S

SOL’S on Euroopan isoin mainostekstiilien valmistaja ja tarjoaa laadukkaan sekä modernin tekstiilimalliston, josta löytyy tuotteet miehille, naisille ja lapsille, useissa eri väreissä sekä tyyleissä. Mallistosta löytyy sopiva tuote joka toimialalle ja tapahtumaan, SOL’S Bags -mallisto kattaa suuren valikoiman laukkuja, SOL’S Teamsport -mallistosta löytyy vaatteita eri joukkuelajeihin, ja SOL’S Prowear -mallisto kattaa työvaatteet.

SkyPro

SkyPro-kuvastosta löydät mm. kattavan ja mielenkiintoisen Tee Jays ja Russell -valmistajien t-paita ja huppari -tuotevalikoiman. Kuvaston hinnat ovat verottomia eivätkä sisällä painatus- tai muita merkkauskuluja.

Portwest

Portwest on 1904 perustettu perheyhtiö, joka erikoistuu suojavaatteisiin, jalkineisiin, hanskoihin ja PPE -tarvikkeisiin. Sadan vuoden kokemus tuotannossa ja laatutuotteissa, mitkä takaavat korkealuokkaiset sekä hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet.

Atlantis lippikset ja päähineet

ATLANTIS on Italialainen asustemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat lippalakit, pipot, päähineet, kaulahuivit ja käsineet. Varastotuotteiden lisäksi tuotteita on saatavilla tehdasvalmistuksena, jolloin tuotteet suunnitellaan alusta asti asiakkaiden tarpeisiin.

Saatavilla monipuolinen tuotevalikoima eri valmistajilta