Tekstiilipaino ja paitapaino Oulussa

Monipuolinen valikoima työ- ja vapaa-ajan asusteita sekä tekstiilejä painatuksella merkattuna
yrityksille, yksityisille, yhdistyksille ja harrasteseuroille.

T-paidat,  takit, liivit, housut, kauluspaidat

Hupparit, vetoketjuhupparit, colleget, pikee-, softshell- ja kauluspaidat sekä muut asusteet ja tekstiilit yrityksesi logolla profiloituina tai omalla tekstillä ja kuvalla painettuna.

Työvaatteet, päähineet, lippikset ja laukut

Logon painatukset työvaatteisiin sekä huomiovaatteisiin, liiveihin ja laukkuihin. Päähineet, lippikset ja pipot yrityksen logolla tai kuvalla painettuna.

 

Tutustu tekstiilikuvastoihin

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme, joista näet myös tuotevalikoiman ilman painatusta.
Kuvastot avautuvat uuteen ikkunaan ja ovat selattavissa selaimellasi.
Kysyessäsi tarjousta painattamiseen mainitsethan haluamasi tuotemerkin ja tuotenumeron.

Profiilituotteet-kuvastosta löydät kattavan valikoiman profiloitavia tekstiilejä, liikelahjoja ja mainoslahjoja yrityksesi käyttöön. Olemme poimineet laajasta valikoimastamme myydyimmät ja toimivimmat tuotteet ja koonneet niistä selkeän työkalun käyttöösi. Kuvastossa esittelemme vain osan valikoimastamme.

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS– ja Öko Tex-sertifioituja. Vaatteet käyttävät ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

Printer Active Wear -profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä. Vaihtoehtoja profiilipukeutumiselle on useita, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse omat vaatteesi Printer Active Wear-mallistosta!

James Harvest Sportswear – mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta. Kokemus osoittaa, että yritykset ja organisaatiot, jotka painottavat laatua omassa toiminnassaan, valitsevat tunnusasunsa ja mainostekstiilinsä useimmiten juuri James Harvest Sportswear –mallistosta.

D.A.D Sportswear kehittää ja suunnittelee toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistaa kunnianhimoisten yritysten profiilia.

SkyPro-kuvastosta löydät mm. kattavan ja mielenkiintoisen Tee Jays ja Russell -valmistajien t-paita ja huppari -tuotevalikoiman. Kuvaston hinnat ovat verottomia eivätkä sisällä painatus- tai muita merkkauskuluja.

Atlantis lippikset ja päähineet

ATLANTIS on Italialainen asustemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat lippalakit, pipot, päähineet, kaulahuivit ja käsineet. Varastotuotteiden lisäksi tuotteita on saatavilla tehdasvalmistuksena, jolloin tuotteet suunnitellaan alusta asti asiakkaiden tarpeisiin.

Saatavilla monipuolinen tuotevalikoima eri valmistajilta

Meiltä myös monipuolinen valikoima liike- ja mainoslahjoja, giveaway-tuotteita, laukkuja sekä tarvikkeita.