Liikelahjat, messulahjat ja giveaway-tuotteet

Kattava valikoima liikelahjoja kuten powerbankit, varavirtalähteet, kaiuttimet, kuulokkeet, muistikirjat, kansiot, korttikotelot, mainoskynät, juomapullot, mainosmukit, mainoskassit, aurinkolasit, työkalut, avaimenperät, taskuvalaisimet, kellot, sytyttimet, lastentuotteet jne.

Tutustu liikelahjakuvastoihin

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme. Kuvastot avautuvat uuteen ikkunaan ja ovat selattavissa selaimellasi.

TOPPOINT

Toppointin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat liikelahjat sekä promo/give away -tuotteet, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

METMAXX

Metmaxx on mainos- ja liikelahjoihin erikoistunut brändi, jolta löytyy luovat ja laadukkaat, mutta edulliset tuotteet. Laaja valikoima tuotteita eri kategorioista, kodintarvikkeista elektroniikkaan. Metmaxx -tuotteilla lahjaideasi onnistuvat varmasti. Kaikki Metmaxx -tuotteet on valmistettu ympäristöä ja työntekijöitä kunnioittaen.

D&J

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista. D&J:ltä valitulla lahjalla on kaksi positiivista vaikutusta; vaikutus lahjan vastaanottajaan ja ympäristöömme. D&J on sitoutunut toimimaan organisaatioiden kanssa, jotka edistävät hyviä työolosuhteita ja parempaa huomista.

Yleiskuvasto

Tähän kuvastoon olemme poimineet laajasta valikoimastamme myydyimmät artikkelimme sekä kauden kovimmat uutuudet. Kuvastosta löydät lisäksi suositut liikelahjat, messutuotteet sekä elektroniikan. Kuvastossa esittelemme osan tuotteista. Kuvasto on jaksotettu eri tuotesegmentteihin, jotta teidän olisi helpompi löytää sopivat tuotteet tarpeisiinne.

Avullamme onnistut varmasti liike- ja mainoslahjahankinnoissa!