Liikelahjat, messulahjat ja giveaway-tuotteet

Kattava valikoima liikelahjoja kuten powerbankit, varavirtalähteet, kaiuttimet, kuulokkeet, muistikirjat, kansiot, korttikotelot, mainoskynät, juomapullot, mainosmukit, mainoskassit, aurinkolasit, työkalut, avaimenperät, taskuvalaisimet, kellot, sytyttimet, lastentuotteet jne.

Tutustu liikelahjakuvastoihin

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme. Kuvastot avautuvat uuteen ikkunaan ja ovat selattavissa selaimellasi.

Joulun lahjaideat 2018. Olemme koostaneet arvostettujen tuotemerkkiemme joululahjaideat näihin kansiin. Kuvastosta löydät ajankohtaiset lahjaideat niin vapaa-aikaan, tarjoiluun, hyvinvointiin kuin matkustukseen.

Tästä kuvastosta löydät kauden kovimmat uutuudet syys- ja talvikauteen. Lahjakauden tuoreimmat ideat löydät vapaa-ajan ja laukkujen osioista kun taas työpukeutumisen- ja business pukeutumisen osoioista.

Tähän kuvastoon olemme poimineet laajasta valikoimastamme myydyimmät artikkelimme sekä kauden kovimmat uutuudet. Kuvastosta löydät lisäksi suositut liikelahjat, messutuotteet sekä elektroniikan.

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista. D&J:ltä valitulla lahjalla on kaksi positiivista vaikutusta; vaikutus lahjan vastaanottajaan ja ympäristöömme. D&J on sitoutunut toimimaan organisaatioiden kanssa, jotka edistävät hyviä työolosuhteita ja parempaa huomista.

Tästä kuvastosta löydät laukut vapaa-aikaan, matkustamiseen ja businekseen.

Toppointin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat liikelahjat sekä promo/give away -tuotteet, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

Avullamme onnistut varmasti liike- ja mainoslahjahankinnoissa!