Mainostelineet, opasteet ja irtokirjaimet

Mainostelineet ja opasteet

Medianäyttömme ovat kannettavia ja käyttäjäystävällisiä. Ne voi asentaa lähes mihin tahansa, missä viestisi ansaitsee tulla huomatuksi. Ne soveltuvat mainiosti toistuvaan käyttöön erilaisissa tapahtumissa ja myynninedistämisessä.

Kauttamme saatavailla oleviin tuotteisiin kuuluu mm.

Näyttelyseinät ja esittelytiskit
Näyttelyseinät ja esittelytiskit

Valikoimistamme löydät ensiluokkaiset, näppärät, mukana kulkevat mainostelineet jokaiseen tilaisuuteen. Saat meiltä myös messupöydät ja -tiskit sekä esitetelineet.

Banderollit ja Mainoslakanat
Banderollit ja Mainoslakanat

Bannerit, julisteet, roikot, mainoslakanat ja telineet niin messuille, tapahtumamarkkinointiin kuin myös toimitiloihin. Painatus voidaan tehdä esim paperille, PVC ulkobanderollille tai kankaalle.

Roll upit ja LOGOSEINÄT
Roll up

Tyylikkäät, kestävät ja helppokäyttöiset logoseinät ja roll up -mainostelineet ovat saatavilla useassa eri koossa ja ne soveltuvat toistuvaan käyttöön. Hintaan sisältyy telineistö, painettu vuota sekä kantolaukku.

MUOTOONLEIKATUT LOGOT
Muotoonleikatut logot ja irtokirjaimet

Toteutamme kaiken kokoiset irtokirjaimet ja -numerot sekä muotoonleikatut logot ja tekstit eri materiaaleista sisälle ja ulkotiloihin.

mainostelineet painatuksella
Mainostelineet

Ulkomainostelineet, A-telineet, katuständyt ja banderollitelineet kaiken kokoisina ulkomainontaan sekä sponsoritapahtumiin.

Opasteet ja kyltit
Opasteet ja kyltit

Meiltä saat opasteet ja kyltit yrityksiin ja julkisiin tiloihin. Hyvin suunnitellut sisäopasteet helpottavat liikkumista toimitilassasi.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet näyttävän kokonaisuuden luomiseksi.