Mainostekstiilit ja liikelahjat

T-paidat,  takit, liivit, housut, kauluspaidat

Hupparit, vetoketjuhupparit, colleget, pikee-, softshell- ja kauluspaidat sekä muut asusteet ja tekstiilit yrityksesi logolla profiloituina tai omalla tekstillä ja kuvalla painettuna.

Työvaatteet, päähineet, lippikset ja laukut

Logon painatukset työvaatteisiin sekä huomiovaatteisiin, liiveihin ja laukkuihin. Päähineet, lippikset ja pipot yrityksen logolla tai kuvalla painettuna.

 

Tutustu tekstiilikuvastoihin

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme, joista näet myös tuotevalikoiman ilman painatusta.
Kuvastot avautuvat uuteen ikkunaan ja ovat selattavissa selaimellasi.
Kysyessäsi tarjousta painattamiseen mainitsethan haluamasi tuotemerkin ja tuotenumeron.

Profiilituotekuvastossamme on laaja kattaus ideoita yrityksesi profiliointiin, tekstiilit yrityksesi pukeutumiseen, mainoslahjat messuille ja tapahtumiin sekä lahjatuotteet henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden muistamiseen. Kuvastosta löydät niin uutuudet kuin best seller -tuotteetkin. Laajemmasta valikoimasta kannattaa kysyä lisää. Löydämme varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiinne.

Printer Active Wear -profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä. Vaihtoehtoja profiilipukeutumiselle on useita, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse omat vaatteesi Printer Active Wear-mallistosta!

Cottover vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Ne ovat ensiluokkaisia laadultaan. Kestävät värit, miellyttävä materiaali sekä moderni leikkaus yhdistyvät ajattomaan mallistoon. Laaja värivalikoima ja tuotemalliston design tekevät tuotteiden brändäämisen yrityksesi työvaatteeksi erittäin helpoksi. Cottover-vaatteet ovat Fairtrade-, Joutsenmerkki-, GOTS– ja Öko Tex-sertifioituja.

James Harvest Sportswear – mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta. Kokemus osoittaa, että yritykset ja organisaatiot, jotka painottavat laatua omassa toiminnassaan, valitsevat tunnusasunsa ja mainostekstiilinsä useimmiten juuri James Harvest Sportswear –mallistosta.

Tyylikäs laukku tai käytännöllinen reppu on sekä muodikas, että hyödyllinen ja toimii kaiken pituisilla matkoilla. Selected bags -kuvastosta löydät laajan valikoiman laukkuja eri hintaluokissa useilta eri tuotemerkeiltä, kuten esimerkiksi Derby of Sweden, James Harvest Sportswear tai Lord Nelsonilta. Valikoimassamme on käytännöllisiä ja tilavia laukkuja sekä kaiken kokoisia kasseja. Valitse reput, urheilukassit, viikonloppulaukut ja toilettilaukut. Tuotteemme ovat kestäviä, ajattomia ja tyylikkäitä yksityiskohtia myöden. Useat lokerot, taskut tai vahvistetut hihnat tekevät laukkujen käytöstä miellyttävää. Tutustu laajaan laukkuvalikoimaamme ja tilaa omat suosikkisi.

Graphix Sportswear mallisto on värikäs, rento ja sporttinen. Vaatteiden toiminnalliset materiaalit sopivat urheiluun sekä vapaa-aikaan. Lähes kaikista tuotteista on saatavilla naisten sekä miesten malli. Vaatteet saavat olla pirteitä ja värikkäitä. Ihastu Graphix Sportswearin sporttisiin ja värikkäisiin vaatteisiin!

Lippikset, pipot ja päähineet

ATLANTIS on Italialainen asustemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat lippalakit, pipot, päähineet, kaulahuivit ja käsineet. Varastotuotteiden lisäksi tuotteita on saatavilla tehdasvalmistuksena, jolloin tuotteet suunnitellaan alusta asti asiakkaiden tarpeisiin.

Atlantiksen kevät/kesä kuvasto 2020.

Tutustu liikelahjakuvastoihin

Kauttamme saatavilla kattava valikoima liikelahjoja kuten powerbankit, varavirtalähteet, kaiuttimet, kuulokkeet, muistikirjat, kansiot, korttikotelot, mainoskynät, juomapullot, mainosmukit, mainoskassit, aurinkolasit, työkalut, avaimenperät, taskuvalaisimet, kellot, sytyttimet, lastentuotteet ja paljon muuta.

Tutustu valikoimiin kuvastojen kautta. Kuvastot avautuvat uuteen ikkunaan ja ovat selattavissa selaimellasi.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä teemoja nykymaailmassa. Meidän kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin, että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta. Tähän kuvastoon olemme koostaneet lajitelman vastuullisia ja ympäristöystävällisiä tekstiileitä ja mainoslahjoja laajasta valikoimastamme. Kuvaston sivuilta löydät ideat yrityksesi vaatettamiseen ja brändäämiseen ekologisemmin aina mainos- ja asiakaslahjoja myöten. Sivuilla esittelemme myös kauden ekologiset uutuudet.

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista. D&J:ltä valitulla lahjalla on kaksi positiivista vaikutusta; vaikutus lahjan vastaanottajaan ja ympäristöömme. D&J on sitoutunut toimimaan organisaatioiden kanssa, jotka edistävät hyviä työolosuhteita ja parempaa huomista.

Toppointin laaja valikoima koostuu laadukkaista ja pitkään kestävistä mainoslahjatuotteista. Toppoint-valikoimasta löytyy mainoskynät, kassit, mukit, giveaway -tuotteet sekä lahjatavarat, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken. Tästä kuvastosta löydät suosituimmat mainoslahjat.

Colorissimo tarjoaa upean värikkään valikoiman liikelahjoja kuten juoma- ja termospullot, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, seinäkellot, työvälineet, sateenvarjot sekä laukut. Tuotesetit tilattavissa räätälöidyissä lahjatavarapakkauksissa.