VIILENNÄ TOIMISTOASI

SUOJAA AURINKOKALVOILLA

Aurinkosuojakalvot eristävät tehokkaasti kuumuutta, suojaavat auringon häikäisyltä ja tasoittavat sisätilojen lämmönvaihteluja. Kalvoilla voidaan myös parantaa kiinteistön energiatehokkuutta.

Solar Gard® kuuluu Saint-Gobain konserniin, joka on maailman johtava valmistaja asumisen ja rakentamisen markkinoilla. Monipuolinen Solar Gard® -ikkunakalvosarja tarjoaa ratkaisut erilaisiin kiinteistöjen lasitusongelmiin kuten sisätilojen liialliseen kuumuuteen, valohäikäisyyn, haalistumiin, energiatehokkuuden parantamiseen, lämpöhukkaan, siistin julkisivun ylläpitämiseen sekä omaisuuden ja henkilöturvallisuuden lisäämiseen.

Solar Gard® aurinkosuojakalvoja on saatavilla harmaan-, hopean- ja pronssinsävyisinä sekä neutraaleina tai metalloituina kalvoina eri tummuuksilla. Kalvot voidaan asentaa tuotteesta riippuen joko ikkunan sisä- tai ulkopintaan.

On erittäin tärkeää valita asennuskohteeseen sopiva kalvo, sillä pahimmassa tapauksessa väärin valittu tuote voi rikkoa ikkunan. Kalvoissa patentoitu DuraGard® naarmusuojapinta.

Lisätietoa: Solar Gard ikkunakalvot – esitteet ja ohjeet Seri-Decon sivuilla